13
Ian
11

Ficatei de pui picanti la aburi

O reteta foarte usor de preparat, mai ales pentru mine, care nu ma prea pricep. Rapida, gustoasa, sanatoasa. Se serveste ca atare, cu mustar, muraturi sau cu diferite garnituri.

Am folosit urmatoarele ingrediente:

1 punga 500 g ficat de pui congelat

4-5 catei de usturoi

2 linguri ulei de masline

sare, piper, cimbru, maghiran, oregano.

Decongelati si spalati ficateii, eventual indepartati pielite si alte chestii nasoale, iar dupa ce se scurg bine de apa puneti-i intr-un castron cu uleiul de masline si condimente dupa gust.

Puneti la fiert 0,5 l apa in vasul cu aburi, iar cand clocoteste asezati deasupra ficateii astfel condimentati si puneti capacul.

Ficateii se lasa sa fiarba la foc mic ~20 de minute. Dupa 15 minute adaugati usturoiul curatat si taiat feliute foarte subtiri. Bon.

Mancarica asta am papat-o cu legume fierte si garnitura de orez. Poate fi si mancarica si aperitiv. Pofta buna. Yummi-yummi! O poate gati oricine, chiar si eu. 🙂

Anunțuri

1 Response to “Ficatei de pui picanti la aburi”


  1. 11 Decembrie 2013 la 15:41

    suna bine reteta si deja mi-a facut pofta de cand am privit poza, a iesit perfect si delicios de apetisant..;)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: